Klik...

Tekening van Dries Vanwijnsberghe
in nr. 137 van februari - maart 2005

Historiek Citaten


Artikels verschenen in Kort Manifest

Lijst van artikels verschenen in Kort Manifest


Als je klikt op "lijst van artikels verschenen in Kort Manifest", vind je een volledig overzicht van alle artikels die sedert het eerste nummer in 1983 in Kort Manifest tot eind 2009 (nr. 175) verschenen zijn. De lijst wordt jaarlijks bijgewerkt. De artikels staan alfabetisch volgens auteur en vervolgens chronologisch. Om de lijst leesbaar te maken, druk je op de rechtermuisknop en in het menu op "selectiekader in-/uitzoomen".

De kolommen vermelden achtereenvolgens de voornaam en de familienaam van de auteur, de titel van de bijdrage in Kort Manifest en een code die de aard van de bijdrage aanduidt:
A = artikel
B = boekbespreking
G = gedicht
T = tijdschriftbespreking

De volgende kolommen zijn enkel relevant voor de boekrecensies: voornaam- en familienaam auteur, titel van het boek, uitgever en jaar van uitgave.

Volgen dan een kolom waarin je terugvindt welk tijdschrift besproken wordt en een met de titel van de poëziebundel waaruit een gedicht is overgenomen.

Tenslotte volgen de datum van publicatie in Kort Manifest, het nummer van publicatie en trefwoorden.

Op de menubalk net boven de lijst, uiterst rechts, vind je een zoekfunctie. Daar kan je een auteursnaam, een titel, een uitgever of een trefwoord intypen om het zoeken te vergemakkelijken. Intypen en drukken op enter en je vindt automatisch het eerste resultaat dat aan je zoekcriterium beantwoordt.

Als het zoeken je leidt naar een of meerdere nummers van Kort Manifest die in je collectie ontbreken, aarzel dan niet om te bestellen bij edwin.truyens.
Prijs overeen te komen.